Рекламная группа Регион - мы делаем бизнес заметным силой рекламных технологий

Подробнее о проекте

Оформлення холу лабораторії для компанії «SATLAB»

Оформлення інтер’єру офісів і холів приділяється не менше уваги, ніж зовнішньому оформленню фасадів. А найчастіше рекламні інтер’єрні конструкції грають ключову роль в створенні необхідного враження про компанію.

У проекті оформлення холу лабораторії центру сучасних агродосліджень був використаний композитний матеріал «Ecobond» з накладними елементами з молочного акрилу товщиною 3 мм. Верхня частина композиції виконана на невеликому віднесенні від поверхні стіни і обладнана контражурним світлодіодним підсвічуванням по периметру, яка за задумом дизайнера візуально «полегшує» досить масивну конструкцію розміром 1,2х1,2м. Нижні конструкції приховують радіатори опалення і виконані у вигляді об’ємних коробів з наскрізним фрезеруванням елементів логотипу, і підкладкою декоративної дерев’яної решітки, пофарбованої в білий колір.

Адреса об’єкта: с. Северинівка Сумського району

Понравилась работа?