Рекламна група Регіон - ми робимо бізнес помітним силою рекламних технологій

Маршрутні таксі – швидке і доступний засіб пересування для більшості жителів міст, які проводять в вимушеній бездіяльності по дорозі на роботу, додому або в інші місця не менше півгодини в день. А жителі великих міст витрачають на проїзд в міському транспорті до двох-трьох годин! Саме тому реклама в маршрутках має пасажирів до її вивчення, адже часом вони є єдиною розвагою впродовж всієї поїздки в замкнутому просторі.

Однією з умов успішної рекламної кампанії є частота контактів потенційного споживача з рекламним повідомленням. Для більш ефективного сприйняття рекламного повідомлення людина повинна побачити його протягом місяця від 3 до 6 разів. Одне маршрутне таксі в Сумах перевозить в місяць від 8 до 12 тисяч пасажирів, і за допомогою рекламного постера в салоні досягається від 5 до 10 і більше контактів зі споживачами.

Вищенаведені факти характеризують особливу привабливість даного виду реклами для рекламодавців. Реклама в маршрутках зручна і ефективна для компаній, що пропонують товари і послуги повсякденного попиту низької цінової категорії.

Крім того, успішна реклама:

  • концертів;
  • гастролей;
  • сезонних розпродажів;
  • працевлаштування;
  • святкових знижок;
  • туристичних та інших товарів і послуг для широкої аудиторії.
Маршрути тролейбусів в м.Суми Маршрути маршруток в м.Суми

Розміщення реклами в салонах маршрутних таксі

Для розміщення рекламних постерів в салоні маршруток виготовлені і змонтовані спеціальні рекламні панелі, розташовані над вікнами в бічних частинах маршрутки, а також за місцем водія. Реклама в багатьох маршрутках підсвічується світлодіодною стрічкою, що збільшує її читаність і привертає додаткову увагу в темний час доби.Стандартний розмір постера для розміщення реклами в салоні маршрутки 150х420мм, постери виготовляються методом цифрового друку, ламінуються і монтуються на рекламні панелі. Мінімальний термін розміщення реклами в маршрутках – один місяць, протягом якого можлива зміна сюжету (ротація) реклами. Сама постановка реклами проводиться протягом тижня і за фактом розміщення, ми надаємо Вам фотозвіт і перелік маршрутів в номерами транспортних засобів, щоб Ви могли проконтролювати весь процес в будь-який час. Термін початку розміщення реклами в маршрутках ми вважаємо з дати надання звіту, тому Ви отримуєте бонусне розміщення багатьох постерів, тому що реклама ставиться в маршрутки на протязі 3-4 днів.

Наша компанія є одним з перших і найбільш досвідчених операторів реклами на маршрутних таксі, у нас широкий вибір маршрутів руху транспортних засобів, популярні маршрути і хороші місця в салоні. За Вашим запитом ми надішлемо номера, адресну програму і кількість маршрутів, в яких ми розміщуємо рекламні постери, підберемо для Вас популярні маршрути і оптимальна кількість плакатів для експонування.

Давайте обговоримо ваші завдання

Ми запропонуємо оптимальний варіант рішення і прорахуємо вартість

Етапи роботи

Визначаємо завдання
Спільно з Вами визначаємо цілі і завдання, опрацьовуємо тех. завдання, оцінюємо попередні терміни
Знімаємо вимірювання
Виробляємо вимірювання і фотозйомку транспорту, оцінюємо стан кузова, специфіку обклеювання і обсяг демонтажу старої реклами (за потребою)
Розробляємо дизайн
ВВи вносите передплату, ми розробляємо дизайн реклами на транспорті, стверджуємо його з Вами
Оцінюємо вартість і терміни
За затвердженим дизайном реклами на авто робимо точний кошторис з переліком матеріалів і робіт, визначаємо терміни виготовлення зображення і обклеювання
Виготовляємо рекламу на транспорті
Ви вносите передплату за виготовлення реклами, ми вирізаємо зображення з кольорових плівок, виготовляємо широкоформатний друк з ламінуванням, здійснюємо підготовку кузова авто і виконуємо поклейку рекламного зображення. Надаємо Вам фотозвіт
Надаємо гарантію
Гарантія на цілісність реклами на корпоративному транспорті - 1 рік
Залишилися питання? Зв'яжіться з менеджером
Задати питання