Рекламна група Регіон - ми робимо бізнес помітним силою рекламних технологій

Реклама на тролейбусах в Сумах

Завдяки своїй площі, мобільності та регулярному руху в межах міста, зовнішня реклама на тролейбусах охоплює велику аудиторію потенційних споживачів порівняно з іншими рекламними засобами, що дає їй перевагу над іншими видами зовнішньої реклами. До того ж у більшості міст спостерігаються тенденції зменшення кількості рекламних конструкцій, розташованих у центрі населених пунктів, і переміщення їх на околиці, а на встановлення нових рекламних щитів в історичній частині Сум вже кілька років діє мораторій. Тролейбусів же завжди в надлишку, при цьому розміщення реклами на тролейбусах у Сумах покриває як центральні, так і спальні райони

Маршрути тролейбусів в м.Суми Маршрути маршруток в м.Суми

/vc_column_text]

Основні переваги реклами на тролейбусах

Розмір поверхні тролейбуса.

Реклама на тролейбусі набагато більша за розмірами, ніж інші рекламні носії. Тролейбус має площу поверхні близько 60 кв. м, а площа для нанесення реклами становить близько 60%, це орієнтовно 36 кв. м, і така площа рекламного носія робить його одним з найбільших і помітних у місті. Це значно збільшує можливості для створення яскравого дизайну, який запам’ятовується.

Динамічність реклами

Рухомі об’єкти неможливо проігнорувати або звикнути до них, вони не стають елементом архітектури, як це часто трапляється з зовнішньою рекламою.

Широке охоплення цільової аудиторії.

Реклама на тролейбусі впливає на пасажирів, пішоходів і водіїв. Громадський транспорт постійно рухається містом, стоїть на зупинках і світлофорах, об’їжджає спальні райони, зупиняється біля торгових центрів і в інших місцях масового скупчення людей.

Цілеспрямованість впливу.

Залежно від дислокації місць продажу товарів або послуг рекламу на тролейбусі можна розміщувати на певних вулицях або районах міста. З іншого боку, при проведенні іміджевої рекламної кампанії рекламою в тролейбусах можна охопити все місто цілком. Це досягається шляхом оптимального вибору маршрутів транспорту, задіяного в рекламній кампанії.

Ми давно співпрацюємо з тролейбусним депо м. Суми, знаємо всі нюанси роботи і внутрішню кухню, що забезпечує оперативність і мобільність розміщення реклами в тролейбусах, підборі необхідних маршрутів, контроль всіх етапів виробництва, в тому числі терміни фарбування тролейбусів, виготовлення і нанесення реклами на них.

Ми підберемо для вас тролейбус у хорошому технічному стані, який не буде ламатися після нанесення реклами або тижнями стояти на техобслуговуванні.

Давайте обговоримо ваші завдання

Ми запропонуємо оптимальний варіант рішення і прорахуємо вартість

Етапи роботи

Визначаємо завдання
Спільно з Вами визначаємо цілі і завдання, опрацьовуємо тех. завдання, оцінюємо попередні терміни
Знімаємо вимірювання
Виробляємо вимірювання і фотозйомку транспорту, оцінюємо стан кузова, специфіку обклеювання і обсяг демонтажу старої реклами (за потребою)
Розробляємо дизайн
ВВи вносите передплату, ми розробляємо дизайн реклами на транспорті, стверджуємо його з Вами
Оцінюємо вартість і терміни
За затвердженим дизайном реклами на авто робимо точний кошторис з переліком матеріалів і робіт, визначаємо терміни виготовлення зображення і обклеювання
Виготовляємо рекламу на транспорті
Ви вносите передплату за виготовлення реклами, ми вирізаємо зображення з кольорових плівок, виготовляємо широкоформатний друк з ламінуванням, здійснюємо підготовку кузова авто і виконуємо поклейку рекламного зображення. Надаємо Вам фотозвіт
Надаємо гарантію
Гарантія на цілісність реклами на корпоративному транспорті - 1 рік
Залишилися питання? Зв'яжіться з менеджером
Задати питання