Рекламна група Регіон - ми робимо бізнес помітним силою рекламних технологій

Світлові літери

Літери з підсвічуванням завжди привертали більше уваги, ніж плоскі рекламні конструкції і навіть об ‘ємні елементи без підсвічування. Особливо в зимову пору року, коли темніє дуже рано, світлові літери приносять велику користь магазинам, кафе, супермаркетам, автомийкам. Об’ємні літери з підсвічуванням в якості зовнішніх вивісок використовую практично в будь-якому вигляді бізнесу, якщо замовник хоче зробити вивіску ефектною і привабливою. Залежно від розмірів реклами, від величини і складності шрифту, світлові написи можуть виконуватися різними технологіями, і виглядати абсолютно по-різному.

Види світлових літер

Об ‘ємні літери з внутрішнім підстеленням

Рекламні символи в класичному виконанні – це лицьова стінка з молочного або кольорового акрилу, що світиться. Торці і задня стінка виклеюються з пластику ПВХ. Потім вони фарбуються або оклеюються кольоровою самоклеючою плівкою відповідно до фірмових кольорів компанії. Всередині на задній стінці монтуються світлодіоди за певною схемою, яку розраховує спеціальна програма, щоб лицьова частина була рівномірно підсвічена. Потім об ‘ємні світлові літери монтуються на основу вивіски або безпосередньо на поверхню фасаду, підключаються до мережі через блок живлення і реклама готова до експлуатації.

Об ‘ємні літери з підсвічуванням контражуром

Контражурне світло спрямоване з лицьової стінки всередину і підсвічує поверхню стіни або рекламного фризу. А самі об ‘ємні літери з підсвічуванням виготовляються за тією ж технологією склейки пластику і акрилу. На лицьову частину літер може використовуватися пластик ПВХ або чорний акрил. Якщо необхідно плавне розсіювання світла, на задню частину вставляється молочний акрил, який служить світлорозсіювальним елементом і дозволяє зробити світло м ‘яким та плавним. Акрил для задньої частини дуже актуальний для літер, що світяться, на глянцевій основі, на якій видно світлодіодні точки.

Пласкі літери з контражуром

Плоскі літери з підсвічуванням стіни або основи – це бюджетний варіант вивіски, який виглядає не менш ефектно в темний час доби або в темному приміщенні. Щоб збоку не було видно світлодіоди, іноді використовується спеціальний рекламний профіль “Трім”, який одягається на торець і створює псевдооб’єм глибиною 2-3 сі, що дозволяє закрити джерела світла. Такі світлодіодні літери монтуються безпосередньо на поверхню стіни або ж на основу вивіски з композитного матеріалу (рідше з ПВХ пластику).

Інкрустація світлодіодних літер

Якщо шрифт світлодіодних літер дуже тонкий (це стосується в першу чергу рукописних шрифтів), то виклеїти об’єм і вставити всередину світлодіоди не вийде. У цьому випадку для підсвічування реклами виконують інкрустацію – технологію, при якій символи вирізають в лицьовій площині вивіски з композиту, і потім туди вставляють попередньо вирізаний акрил того ж розміру. Світлодіодне підсвічування розташоване на задній площині короба, яка розташований всередині вивіски і рівномірно освітлює всі елементи лицьової поверхні.

Літери зі світлодіодними пікселями

Окреме місце у виробництві світлових букв займає технологія світлодіодних пікселів. Самі літери вирізаються на фрезерному верстаті з пластику ПВХ або композитного матеріалу, при цьому в них вирізаються отвори під пікселі, контур яких йде по периметру фігури або може заповнювати всю її площу. Потім монтується світлодіодна лінійка пікселів: у кожен отвір вставляється модуль, таким чином утворюючи світловий ланцюжок. Об ‘ємні світлодіодні літери і логотипи з відкритими пікселями популярні серед аптек, мереж магазинів, клубів, гральних закладів – там, де зовнішня реклама повинна привертати максимальну увагу.

Літери з лампочками

Світлові літери і знаки з відкритими лампочками популярні в інтер’єрі кафе, клубів, кав’ярень, салонів краси. Також вони використовуються в зовнішніх вивісках. З точки зору технології, вони можуть вироблятися з будь-яких рекламних матеріалів: металу, пластику, композиту, акрилу, дерева, можуть бути як плоскими, так і об’ємними. Основна відмінність цих світлових літер – наявність відкритих світлодіодних ламп або ламп розжарювання на лицевій стінці, що надає особливий шарм і естетичність рекламі.

Існує ще безліч технологій виготовлення світлових літер, які можуть комбінуватися в залежності від завдань і необхідності зробити той чи інший візуальний ефект. Наше завдання – виготовити для Вас унікальну вивіску, підібрати найкращі технології, які будуть давати максимальний рекламний ефект і в той же час виглядати естетично. Перш ніж розробити макет, ми виїжджаємо на місце, робимо фото і заміри, оцінюємо ситуацію і рекламу по сусідству, потоки рух людей і транспорту. Потім, з урахуванням Ваших побажань, специфіки Вашого бізнесу і фірмової символіки ми розробляємо дизайн-проект, що відображає Вашу ідею. Зв’яжіться з нашими фахівцями і отримаєте професійну консультацію.

Давайте обговоримо ваші задачі

Ми запропонуємо оптимальний варіант рішення і прорахуємо вартість.

Етапи роботи

Визначаємо задачі
Спільно з Вами визначаємо цілі і завдання, опрацьовуємо тех. завдання, оцінюємо попередні терміни.
Виїжджаємо на об'єкт
Виїжджаю на об'єкт,виробляємо заміри і фотозйомку, оцінюємо специфіку монтажу.
Робимо попередню оцінку
Зорієнтуємо Вас за вартістю і технологією виготовлення, а також використовуваним матеріалом.
Розробляємо дизайн
При необхідності укладаємо договір, Ви вносите передплату за дизайн, ми розробляємо макет об'єкта зовнішньої реклами, стверджуємо його з Вами.
Даємо точну оцінку вартості та термінів
За затвердженим макетом робимо точний кошторис з переліком матеріалів і робіт, визначаємо терміни виробництва.
Виробляємо вивіску
Ви вносите передплату за виготовлення вивіски, ми комплектуємо вивіску матеріалами, варимо каркаси, виготовляємо об'ємні букви, клеїмо плівку, підключаємо світлотехніку, виконуємо інші роботи по виробництву.
Монтируем вывеску
Виїжджаємо на об'єкт і виробляємо монтаж, підключаємо електрику, робимо фотозвіт.
Надаємо гарантію
Гарантія на цілісність наших об'єктів і роботу світлотехніки - від 3-х до 5 років.
Залишилися питання? Зв'яжіться з менеджером
Задати питання